Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2008

Facebook part 2


Καλημέρα καλησπέρα, τι κάνετε καλά??

Έτσι μπράβο πάντα καλά. Λοιπόν σήμερα που είναι 14 Φεβρουαρίου του 2008 - είναι η γιορτή των ερωτευμένων ας ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου σε όλους χρόνια πολλά γεμάτα αγάπη έρωτα και πάθος, πολύ πάθος. Τώρα όσους από εσάς σας ενοχλεί αυτή η μέρα, τι να πω, υπομονή μέρα είναι θα περάσει!!! Για όλους τους άλλους, νόμιμους, παράνομους, παλιούς, νέους, εκκολαπτόμενους, ανεκπλήρωτους, ξεχασμένους....έρωτες...χρόνια τους πολλά!!!

Ούτως ή άλλος ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, μήτε στέφανα και βέρες......και όπως λέει και το άσμα αν είχανε φωνή οι γκαρσονιέρες θα πέφτανε σαν μαρουλόφυλλα οι βέρες!!!

Λοιπόν στο θέμα μας τώρα. Πάλι για το facebook θα γράψω. Θυμάστε πως ήταν η ζωή μας χωρίς τα κινητά?? Ε σας ρωτάω λοιπόν, θυμάστε τη ζωή μας χωρίς το facebook? Χωρίς αυτό λοιπόν ο κόσμος μας ήταν αλλιώς. Πήγαινες κάπου καλεσμένος σε κάποιο φίλο ή φίλη και σου έλεγε...α σήμερα θα έρθει και ο καλός/καλή μου να τον/την γνωρίσεις. Και όταν άνοιγε η πόρτα έβλεπες μπροστά σου, τον πρώτο σου έρωτα, τον πρώτο σου ξάδερφο, την αδερφή σου και γενικά υπήρχε μια κατάσταση kinder έκπληξη. Τώρα με το facebook αυτή η φράση που όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε ψελλίσει .... φτου σου ρε γαμώτο ... τι μικρός που είναι ο κόσμος ... έπρεπε να είναι τώρα εδώ αυτός/αυτή ... τς τς τς έλεος, τείνει να εξαφανιστεί!!!


Καλά θα μου πεις τώρα πως γίνεται αυτό. Απλά, εγώ με 60 επαφές στο εν λόγο site μέσα σε 2 μήνες έχω βρει κόσμο και ντουνιά και αυτό είναι το λιγότερο. Το περισσότερο είναι ότι βλέπεις πόσους κοινούς γνωστούς έχεις με κάθε επαφή ξεχωριστά!!! Καταλάβατε τι εννοώ η να το πω και στα Γαλλικά??? Και όταν οι επαφές σου είναι λίγες, τότε σίγουρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ... σιγά σιγά όμως χάνεις την μπάλα ... και ο κόσμος πια δεν είναι απλά μικρός ... αλλά λιλιπούτειος!!!

Ουδέν κρυπτόν υπό το facebook!!!


If you know what i mean?????

Υ.Γ. Το logo του Google για τις 14-Φεβ-2008....φοβερό!!!!

Τα λέμεεεε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα