Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2008

Virgin Galactic - Space Travel


Άργησα να γράψω, παρά άργησα θα έλεγα, αλλά τι να προλάβεις να κάνεις με μια απλή dial up σύνδεση. Όσοι έχετε διαβάσει το post μου με τίτλο η 24αρα που έγινε 1000αρα, καταλάβατε τι ακριβώς θέλω να πω.

Τελικά έγινε 2000αρη και ησυχάσαμε. Ευχαριστώ την κοπέλα τεχνικό που πραγματικά ασχολήθηκε μαζί μου. Δεν καν ξέρω το όνομα της, αλλά σε αυτήν οφείλω την αποκατάσταση του ADSL στο σπίτι μου. Κοπέλα μου είσαι Θεά, σε λατρεύω!!! Όπου και να είσαι όλα τα DSLAM του ΟΤΕ να είναι μαζί σου!!!

Το θέμα μας σήμερα θα είναι η Virgin Galactic. Ναι πολύ σωστά διαβάσατε, Virgin Galactic. Η γνωστή σε όλους μας Virgin Atlantic θα μας ταξιδεύει στο διάστημα με ιδιόκτητα διαστημόπλοια. Για 4,5 λεπτά αυτοί που τα έχουν και μπορούν να τα σκάσουν, (τα λεφτά) θα μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της μηδενικής βαρύτητας στο σώμα τους. Ο Richard Branson, ιδιοκτήτης της Virgin Atlantic μέσα στο 2009 θα "εκτοξεύσει" τους πρώτους τουρίστες στο διάστημα. Ο αεροναυπηγός του SpaceShipTwo ακούει στο όνομα Burt Rutan, ένα όνομα που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Τώρα όσον αφορά το κόστος του εν λόγο εισιτηρίου αγγίζει τα 200.000 USD, όμως ο Richard Branson πιστεύει ότι σε πέντε χρόνια περίπου η τιμή αυτή θα έχει μειωθεί δραστικά. Οπότε τα παιδιά μας μπορεί να ζητήσουν για γαμήλιο δώρο ένα ΣουΚου (Σαββατοκύριακο) στον Άρη!!! Μέχρι το 2014 προλαβαίνουμε να κάνουμε τα ευρώ μασούρι, μπας και δούμε τη Γη μας από ψηλά.......με άλλο μάτι!!!

Κάποτε διάβασα ότι στις ΗΠΑ, ότι υπάρχουν μεσιτικά γραφεία που πουλάνε οικόπεδα στον Άρη σε σχετικά καλές τιμές. Τι βλάκας που ήμουν, δεν αγόρασα και εγώ ένα παραθαλάσσιο οικοπεδάκι στο "Σούνιο" του Άρη. Λέτε να προλαβαίνουμε να πάρουμε κανένα πριν μπουν στο σχέδιο?? Τρέξτε να προλάβετε γιατί μια μέρα θα τα ακούσουμε και θα τα ακούσουμε χοντρά. "Καλά ρε μπαμπά τόσο βλάκας ήσουν, θα μπορούσαμε να είχαμε και εμείς ένα οικοπεδάκι στον Άρη....που το είχες το μυαλό σου."

Στην εικόνα δεξιά βλέπετε το White Knight Two το οποίο διαθέτει δύο ατράκτους και τέσσερις κινητήρες. Το wingspan του φτάνει αισίως τα 47 μέτρα περίπου. Το διαστημόπλοιο ονόματι Galactic βρίσκεται ανάμεσα στις δύο ατράκτους, το οποίο θα αποδεσμεύεται 50.000 πόδια από την επιφάνεια της Γης!!!

Περιμένω με αγωνία να ακούσω και να δω στο YouTube τις αναγγελίες της πτήσης και όχι μόνο!!!


¨Κυρίες και κύριοι βρισκόμαστε σε περιοχή έλλειψης βαρύτητας, παρακαλούμε επιστρέψτε στις θέσεις σας και δέσετε τη ζώνη ασφαλείας. Η χρήση των τουαλετών κατά τη διάρκεια έλλειψης βαρύτητας απαγορεύεται¨

Τα λέμεεεεεε........


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα