Παρασκευή, 30 Μαΐου 2008

8 μέρες 7ώρες 1λεπτό 47δεύτεραΤόσο μένει για την έναρξη του Euro 2008. Τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφω το εν λόγω post. Θυμάμαι σαν χτες την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στους 8 και όταν ήρθε η ώρα να παίξουμε με τη Γαλλία ο φίλος μου ο Βασίλης μου έλεγε...Παύλο τέρμα τα ψέματα...μέχρι εδώ καλά ήταν.

Και που να ήξερε ότι ο Fabien Bartez θα φάει το γκολάκι του αμάσητο, η Ελλάδα θα στείλει σπίτι της την Γαλλία του Zizou, για να έρθει η ώρα της Τσεχίας και πιο σωστά η ώρα του Δέλλα που θα τελειώσει με τον χειρότερο τρόπο για τους Τσέχους τον αγώνα με εκείνη τη χαμηλή κεφαλιά που μας έφτασε τόσο ψηλά! Τα υπόλοιπα είναι πια γνωστά, είναι ιστορία, είναι θρίαμβος.

Κάποια ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης λίγο πριν τον μεγάλο τελικό είπαν πως είναι λίγο δύσκολο οι Έλληνες να κερδίσουν για δεύτερη φορά και μάλιστα μέσα στο σπίτι τους τους Πορτογάλους. Και πάλι όμως οι 11 τους έβαλαν τα γυαλιά στέλνοντας την Ελλάδα στο ψηλότερο βάθρο της Ευρώπης με την κατάκτηση του Euro2004.

Τώρα αν αναρωτιέστε γιατί τα γράφω όλα αυτά...είπαμε το Euro 2008 αρχίζει σε λίγες μέρες. Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της, ένα τίτλο που τόσο άξια κατέκτησε. Μπορεί να δούμε τα καλύτερα και το εύχομαι, αλλά αν, λέω τώρα αν, κάτι δεν μας πάει όπως το περιμέναμε, μην αρχίσουμε τη μιζέρια. Μην αρχίσουμε την γκρίνια και τα παράπονα. Είναι η ίδια ομάδα που 4 χρόνια πριν μας έκανε να κλαίμε από χαρά και να πετάμε από υπερήφανεια. Άλλωστε είναι γνωστό τα κύπελλα κάποτε αλλάζουν χέρια. Εύχομαι πάντως στο Euro 2008 τα χέρια και τα κύπελλα να κάτσουν εκεί που είναι!!!

Ελλαδάρα καλή σου επιτυχία!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα