Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2009

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα!!!

Καλημέρα, καλησπέρα, καλό καλοκαίρι λέμε!!!
Κάπου θα σας πιάσω δεν μπορεί, κάτι απ' όλα θα σας πάει καλά, τώρα το πρωινό θα είναι, ολόκληρο το καλοκαίρι θα είναι...θα δείξει, εγώ σίγουρα θα προτιμήσω το καλοκαίρι.

Τρελή ζέστη και η παραλιακή στις δόξες της, η παραλιακή στην προκειμένη περίπτωση είναι η λεωφόρος Ποσειδώνος, ναι ναι αυτή που θέλεις 45 λεπτά της ώρας για να πας από τη Βούλα στη Γλυφάδα, μην μου ζητήσετε να σας πάω παρακάτω....ΔΕΝ βγαίνω...εκτός και αν σας πάω με τη μηχανή! Δεν γκρινιάζω απλά υπερθεματίζω όπως θα έλεγε και ο φίλος-κουμπάρος-συνάδελφος-συμπαραγωγός του ιπτάμενου σαμπό, στο επόμενο επεισόδιο. Είπα επόμενο επεισόδιο;
Ναι το είπα, δεν σας ξεχάσαμε, θα μαζευτούμε, θα μαζευτούμε και θα κάνουμε ένα καλοκαιρινό να έχετε να πορεύεστε, μέχρι τότε βουτιές, μακροβούτια, ρακέτες και όλα τα συναφή είναι εντελώς απαραίτητα και αναγκαία!!!

Άντε για να μην λέτε πως δεν μας ενδιαφέρει η υγεία και η όψη του δέρματός σας, πάρτε και το αντηλιακό μαζί, αυτό με το νούμερο 30, μη γίνεις Αφρικανός/νή με την πρώτη εξόρμηση στην παραλία, θα σε ματιάσουν στο γραφείο τη Δευτέρα το πρωί και από Τρίτη θα σε ψάχνει η Σαρρή να κάνετε conne(ct). Αλήθεια το conne με το πανε πως το δέσανε έτσι μέσα στο άσμα...όταν έχεις ταλέντο τελικά κεντάς, τι να λέμε τώρα και εμείς οι απλοί-ασήμαντοι πολίτες, βγάλαμε το άχτι μας με μια απλή αποχή στις Ευρωεκλογές και νομίσαμε ότι τους κάναμε τη μούρη κρέας....πάμε καλύτερα για μπάνιο...τουλάχιστον θα μας μείνει το μαύρισμα, στο δέρμα όχι στο ψηφοδέλτιο!

Αφού φέτος σύμφωνα πάντα με τις διαφημίσεις μένουμε Ελλάδα, μιας και κάνουμε τον γύρο του κόσμου με αρχή και τέλος τη χώρα μας, και για να εξηγούμε συμφωνώ κάθετα και οριζόντια με αυτό, έχω όμως ένα θέμα!!! Μένουμε Ελλάδα, ξεμένουμε από λεφτά!!! Από 1η Ιουλίου κάπνισμα ΤΕΛΟΣ...πρόσθετοι φόροι σε τσιγάρα και εισοδήματα, επανέρχεται ο φόρος μεταβίβασης και κληρονομιάς...δεν θα πω άλλα δεν θέλω να σας αγχώσω και να σας χάσω...από ακροατές φυσικά!!! Αλλά θα μου το βγάλουν ξινό και αυτό το καλοκαίρι; Έλεος ρε παιδιά ούτε ένα μήνα δεν έχω που ψήφισα...αφήστε με να πάρω μια ανάσα!!!

ΑΣΧΕΤΟ!!!!! Στα μπουζούκια δηλαδή 1 Ιουλίου του 2009 το πρώτο τραπέζι πίστα θα είναι NO SMOKING??? Ε ρε μεγαλεία που θα ζήσουμε φέτος!!! Θα φάει ο Έλληνας καπνοαπαγόρευση σύννεφο...να σας δω το χειμώνα έξω από γραφεία και δημόσιες υπηρεσίες, στο 'να χέρι το τσιγάρο στ' άλλο χέρι το φραπέ όπως Αμερική και τι άλλο!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα