Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009

Ήρθε το φθινόπωρο και ρίχνει.....κάλπες!!!

Πω πω από τις 15 Ιουνίου δεν έχουμε ηχογραφήσει κουβέντα, δεν έχουμε γράψει λέξη!!! Τώρα θα μου πεις σήμερα κλείνουν εφημερίδες και κανονικά ραδιόφωνα και εσύ αναρωτιέσαι. Έχετε δίκιο αλλά μάλλον είμαι το ζωντανό σας παράδειγμα, ο Έλληνας ξεχνάει και μάλιστα σε χρόνο dt. Και τι δεν έχει γίνει από τον Ιούνιο, έκλεισε ο ΕΤ και ο CITY, κάπνισμα τέλος, Ολυμπιακή MIGάλη, καήκαμε πάλι "λίγο" και φέτος...
αλλά δεν φταίει ο αέρας και η οργάνωση, φταίνε αυτά τα παλιοπεύκα που είναι εύφλεκτα και αρπάζανε γρήγορα!

Έλεος, τι άλλο θα κατεβάσει το κεφάλι σας ο Αίσωπος πια μοιάζει πραγματικός ιστορικός, για μύθους ούτε κουβέντα..τον ξεπεράσατε. Το θέμα μας είναι να φυτέψουμε και κανένα δεντράκι και να μην προτιμήσουμε το οικοπεδάκι! Είναι κρίμα τόσα δέντρα τόσο μεγάλη οικολογική καταστροφή, στο τέλος θα δείχνουμε στα παιδιά μας τα δέντρα στα μουσεία. Καθώς διάβαζα διάφορα στο Internet έπεσα σε ένα άρθρο περί κατασκευής και τοποθέτησης στο άμεσο μέλλον τεχνιτών δέντρων. Σκοπός τους λέει θα είναι να δεσμεύουν μεγάλες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα. Πάλι να βγάλουν εις βάρος του περιβάλλοντος, αφού θα τα κάψουν όλα και δεν θα έχουμε να πάρουμε ανάσα, θα πληρώσουμε και artificial air tree cleaners. Τουλάχιστον να τα πάρουμε inverter να είναι class A, μην θέλουμε άλλη μια ΔΕΗ για να τα βάλουμε στην πρίζα!!!

Anyway...parakatw, να ευχηθώ καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά σε όλα τα πρωτάκια και καλά μυαλά στους μεγαλύτερους, άντε καλή πρόοδο και στο πανεπιστήμιο...με την πρώτη, άντε το πολύ και με την δεύτερη, τώρα αν χρειάζεστε και τρίτη, τι να σας πω...τραβάτε με και ας κλαίω.

Όταν λέμε άρχισαν τα σχολεία εννοούμε χαλαρή έναρξη, γιατί έχουμε και εκλογές. Στις 11 Σεπτεμβρίου Αγιασμός, στις 4 Οκτωβρίου εκλογές, μια να στήσω κάλπες, μια να μετρήσω ψήφους και άντε και τους μέτρησα, θα με φτάσουν από την πρώτη γύρα ή θα σας "ξαναστήσω" να ξαναψηφίσετε ?

Άντε καλό βόλι, καλή ψήφο, καλά να περνάτε και εύχομαι να ξεπεράσουμε το 13ο iptameno sabo και να γράψουμε και το 14ο...τελικά ο αριθμός 13 έχει ένα θέμα...see u soon ;-)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα