Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2009

Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά!!!

Κυρίες, κύριοι και παιδιά, καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά.
Ξεχάστε για σήμερα τα Moody's τα Goody's, τα δάνεια τις κάρτες, τα πράσινα τέλη, τα πράσινα άλογα που μας μοστράρουν, τα μαθήματα, τα φροντιστήρια....και απλά περάστε καλά. Μέσα στο σπίτι ή έξω από αυτό με παρέα ή οικογενειακά, ένα είναι το moto...have fun!!!
Μπορεί να μην κάνουμε Χριστούγεννα στα άσπρα, εγώ τουλάχιστον, αλλά κάνουμε Χριστούγεννα! Δεν μας τα έκοψαν ακόμα, τώρα μετά τον Ιανουάριο με τόσες πτώσεις από Moody's..Foody's..Paparom00dy's δεν ξέρω τι άλλο θα μας κόψουν!!! Σήμερα διάβασα σε γειτονικό blog πως και η Στερλίνα, αυτή της Αγγλίας...
ναι το ξέρω ότι γνωρίζεις ότι μιλάω για τη Στερλίνα της Αγγλίας απλά υπερθεματίζω*, αυτή λοιπόν αντιμετωπίζει πρόβλημα κατρακύλας! Για την Ιρλανδία τα ξέρετε, μην αρχίσω πρωί πρωί. Η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η λίστα είναι μεγάλη και το πρόβλημα το ίδιο...ρε μας κοροϊδεύουν??

Άσχετο...αν όλες αυτές οι χώρες και φυσικά πολλές άλλες, αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη χρηματοληπτική ικανότητα....τότε ρε παιδιά ποιος μπορεί και δανείζει ακόμα και δεν θέλει να μας δώσει κιόλας??? Σαν monopoly game το βλέπω, μόνο που ο τραπεζίτης δεν είναι κολλητός μας για να μας δώσει στην αφετηρία τα προβλεπόμενα πολλαπλασιασμένα Χ3!!!

Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και χαρά, όλα τα άλλα φτιάχνουν!!!!

*Αφιερωμένο στον κουμπάρο μου...Κώσταααα απλά...υπερθεματίζω!


Creative Commons License
Το κείμενο, Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά!!! από το http://sine-mora.blogspot.com/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα