Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Chatroulette started...No more bets please.

Το chatroulette ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες και απ' ότι ακούω "σπάει ταμεία". Ουσιαστικά είναι μια υπηρεσία στο internet μέσα από την οποία μπορεί να συνδεθούν με κάμερα και μικρόφωνο δύο χρήστες. Τώρα θα μου πείτε, ε και; Ποια η διαφορά του από το skype το msn κτλ; Η διαφορά του είναι ότι οι δύο χρήστες ΔΕΝ γνωρίζονται πριν συναντηθούν μέσα από το chatroulette. Σε αντίθεση με τα γνωστά video chat applications που χρησιμοποιούμε μέχρι  τώρα, συνήθως τα video chat sessions γίνονται μέσα από τις επαφές που έχουμε ήδη αποθηκεύσει και εξουσιοδοτήσει!!! Κανείς δεν ξέρει λοιπόν "τι θα του τύχει" και ποιον θα δει στο άλλο παράθυρο.  Ίσως όμως...
αυτό είναι και το βασικό πλεονέκτημα  που έχει οδηγήσει το chatroulette σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Ο 17χρονος Andrey Ternovskiy απο τη Ρωσία είναι αυτός που συνέλαβε αυτή τη πρωτότυπη ιδέα και την έκανε πράξη!! Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω πως δεν χρειάζεται να γίνει καμία εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, μια απλή επίσκεψη στην ιστοσελίδα....φτάνει και...περισσεύει!

Αφού ήδη έκανα μια μικρή "έρευνα αγοράς" πριν γράψω το post μου, πρέπει να ομολογήσω πως έχει πραγματικά πλάκα και είναι κάτι διαφορετικό. Προσοχή όμως...είπαμε είναι chat roulette, δηλαδή αυτός/αυτή που θα δεις και θα ακούσεις επιλέγετε κυριολεκτικά στην τύχη. Δεν ξέρεις από ποια χώρα, από ποια πόλη και πάει λέγοντας. 
No more bets Please!!!

ΥΓ. Αγάπη μου...ΔΕΝ είναι αυτό που νομίζεις!!!


Bookmark and ShareCreative Commons License
Το κείμενο, Chatroulette started...No more bets please, από το http://sine-mora.blogspot.com/ διέπεται από την άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Μη εισαγόμενο.

2 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger Fenia είπε...

Θα με κανεις τωρα να τρεχω να αγοραζω web camera. Και μη σου φανει παραξενο που δεν εχω, δεν μπορω να καλοπιζομαι καθε φορα που καθομαι στο PC

20 Μαρτίου 2010 - 2:33 π.μ.

 
Ο χρήστης Blogger ignotus είπε...

Δεν έχεις? Υπάρχουν ακόμα pc χωρίς built in camera? 1ον σίγουρα ο φακός σε λατρεύει και 2ον you need 2 buy a web cam 4 sure!!!

20 Μαρτίου 2010 - 9:49 π.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα