Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Λαχανόκηπος η συνέχεια...

Κερασοντόματα
    Καλημέρα καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους.
Δεν αργήσαμε καθόλου, ο λαχανόκηπος Νο.2 the sequel...είναι εδώ! Τρέξαμε λίγο αλλά τα καταφέραμε. Θέλαμε να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή παρουσίαση που του αρμόζει. Τόση προσπάθεια δεν μπορεί να χωρέσει σε ένα απλό κείμενο, ούτε σε σκέτες, ξερές φωτογραφίες.
   Έτσι με τη βοήθεια της τεχνολογίας και λίγα λεπτά δουλειά παραπάνω σας παρουσιάζουμε σε μορφή μικρής ταινίας την εξέλιξη μηνών  σε 1 λεπτό και 2 δεύτερα!!! Χωρίς μουσική, σας θέλουμε αναπόσπαστους.     Στην αρχή μπορείτε να δείτε τις αλλαγές σε σχέση με την πρώτη μας προσπάθεια. Πάνω από την πλαστική μεμβράνη τοποθετήσαμε το κλασικό πλαστικό προστατευτικό που συναντάμε συχνά πυκνά στα μπαλκόνια. Υπάρχουν και έτοιμες μεμβράνες με ενσωματωμένο πλαστικό, εμάς αυτό μας περίσσευε, αυτό βάλαμε, η επιλογή είναι δική σας. Με αυτό τον τρόπο έγινε η επιφάνεια του ακόμα πιο ανθεκτική στους πλευρικούς ανέμους.
    Επίσης δύο μαδέρια συνδεδεμένα σαν σάντουιτς στην μπροστινή μεριά πιασμένα με βίδες λειτουργούν ως βαρίδια για να μην ανοίγει το μποστανάκι από τον αέρα (απ' ότι καταλάβατε ο αέρας είναι πρόβλημα).  Στον εδώ λαχανόκηπο η πίσω μεριά είναι σταθερή και ανοίγει μόνο από την μπροστινή πλευρά έως τέρμα πίσω.
    Ο σοφός λαός μας λέει πως μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, όσο και να χτυπάμε το πληκτρολόγιο...δεν περιγράφουμε άλλο, η εικόνα μιλάει από μόνη της. Μόλις κοκκινίσουν οι ντομάτες και τα ντοματίνια, θα σας τα σερβίρουμε...ψηφιακά, μέχρι τότε γεια σας!!!Άνθη από κερασοντόματα, θα ανοίξουν όλα,
μετά θα κλείσουν και θα ξεραθούν
 για να πάρει τη θέση τους ο καρπός.
 Στην κάτω άκρη του καρπού
θα μείνει για λίγες ημέρες το ξερό άνθος.
Άνθος από ντομάτα.
 
Κερασοντόματα ανεπτυγμένα,
στο κάτω μέρος του αριστερού καρπού
υπάρχει ακόμα το άνθος ξερό.
Η κίτρινη πούδρα που υπάρχει αχνά
πάνω στα φύλλα και στους καρπούς είναι θειάφι.
Απαραίτητο για πρόληψη ασθενειών.
Υ.Γ. Λαχανόκηπος στο μπαλκόνι από την ΕΤ3
                                                                                 http://youtu.be/t0vAcZQdELs

Ετικέτες , , ,

2 σχόλια:

Ο χρήστης Blogger peps είπε...

Μπράβο σας!!!
Πολύ ωραία!!!

6 Ιουλίου 2013 - 5:26 μ.μ.

 
Ο χρήστης Blogger ignotus είπε...

Tks peps!!! ;-)

7 Ιουλίου 2013 - 5:35 μ.μ.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα